viernes, 14 de marzo de 2014

El club de lectures poc recomanades


Tenim un club de lectura a l'institut!!!

El club de lectura dels dimecres.

 L'autoanomenat club de lectures poc recomanables. Realitzat per la Dàmaris Doñate. El club, com cada any, i ja en portem  sis, es fa dimecres de 4 a 5, només per a 1r d'ESO, i ara hi van 12 voluntaris de 1r A, C i D, que s'han compromès fins a final de curs. 

Tot gira al voltant de la lectura reposada i comentada del llibre Momo (de M. Ende; realment es diu Momo oder die seltsame Geschichte von den Zeit-Dieben und von dem Kind, das den Menschen die gestohlene Zeit zurückbrachte, o sigui Momo o l'estranya història dels lladres de temps i de la criatura que va tornar el temps robat als homes).

 Cap a final de curs hauran de fer-ne un minifilm, com si fos un tràiler, i poden guanyar  premis que dóna l'Ajuntament als centres que hi participen. 

Ho organitza l'entitat de Cornellà "La Fragua" (també és el nom del bar-club social d'on ha sortit), que els regala un exemplar del llibre.

 A la vitrina de l'entrada de l'Institut hi ha les diverses plaques d'honor que ens han concedit tots aquests anys.

 Per cert, el curs passat hi va haver poca participació real, i per això enguany els hem demanat un compromís real, que, per ara, funciona molt bé. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario