domingo, 20 de septiembre de 2015

Butlletí: Activitats a les biblioteques de Cornellà, Octubre 2015


Segueix-nos!     Segueix-nos!     Segueix-nos!     Segueix-nos!


Aquest mes destaquem:

DEL 5 AL 24 D'OCTUBRE
EXPOSICIÓ
"Tente Expo 2015: un món per construir"
La Biblioteca Central de Cornellà acull l'edició d'enguany de l'Expotente, la trobada nacional de persones aficionades a aquest joc de construcció que ens permetrà gaudir de les creacions més impactants d'aquest col·lectiu.

 
Accés lliure

BIBLIOTECA CENTRAL (Sala Ramon Llort)

6 D'OCTUBRE
FESTA MAJOR DE SANT ILDEFONS
"Tots els colors de l'horta - Tast gourmet"

Celebrem la Festa Major de Sant Ildefons amb un tast de la primera collita de tomàquets i hortalisses dels horts comunitaris del barri. A més, el xef cornellanenc Xavier Llanos, ens ensenyarà algunes receptes basades en aquests productes tan especials. 
No cal inscripció
Adreçat a joves i adults
A càrrec de Xavier Llanos (Restaurant PLATS)
Amb la col·laboració dels Horts Comunitaris de Sant Ildefons (Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb el suport de l’ONG Humana)

BIBLIOTECA SANT ILDEFONS | 18.30 h

15 D'OCTUBRE
AUDICIONS ACTIVES
"Don Giovanni", de Wolfgang Amadeus Mozart

Don Giovanni és per a molts l'òpera perfecta. En aquesta audició comentada, explorarem la relació entre el text i la inspiradíssima música que ens regala Mozart, al voltant de l'amant Don Juan/Don Giovanni a Sevilla.

No cal inscripció
Adreçat a públic jove i adult
A càrrec de Ferran Berrio (músic)
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS | 18 h

17 D'OCTUBRE
DISSABTE FAMILIAR
"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"
Una divertida història que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla, la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi. La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare però a qui realment estima la princesa és a un pobre trobador.
Màgia, teatre, cançons i naturalment.... els nostres estimats titelles.

 
No cal inscripció
Adreçat a famílies amb infants a partir de 6 anys
A càrrec de "Invisible titelles"

BIBLIOTECA CENTRAL | 12 h

22 D'OCTUBRE
XERRADA
Cap llàgrima sobre la tomba, de Sílvia Mayans: una novel·la ebrenca”
Xerrada sobre aquesta novel·la amb la seva autora i amb l’escriptor Luis Campo Vidal. Hi haurà un passi de fotografies de les terres de l’Ebre i les ubicacions de la novel·la. En acabar es podrà fer un tastet de vi D.O. Terra Alta.

Accés lliure
Adreçat a joves i adults

BIBLIOTECA MARTA MATA (Sala Titan) | 19 h

31 D'OCTUBRE
DISSABTE FAMILIAR
“Mag Atxís”
Espectacle de màgia, humor i música, amb jocs sorprenents i espectaculars. 

 
No cal inscripció
A càrrec del Mag Atxís

BIBLIOTECA MARTA MATA (Sala Titan) | 12 hAvís legal
D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que, a l'actualitat, les seves dades formen part d'un fitxer propietat de les Biblioteques Municipals de Cornellà.
Així mateix, s'informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant correu electrònic:  clica 
aquí.
Segons disposa la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic s'informa que per deixar de rebre les nostres comunicacions pots enviar un correu electrònic de revocació a b.cornella.mmg@diba.cat indicant a l'assumpte baixa de subscripció i en el cos del missatge un text revocant el consentiment atorgat per a rebre les comunicacions del Butlletí d'activitats.

Ajuntament de Cornellà de Llobregat   Diputació de Barcelona   Xarxa de Biblioteques Municipals de Cornellà de Llobregat

No hay comentarios:

Publicar un comentario