sábado, 16 de mayo de 2015

El curiós incident del gos a mitjanit


El dijous 30 d'abril vam tornar al Lliure de Gràcia amb l'alumnat de Batxillerat. Aquest cop vam anar a veure El curiós incident del gos a mitjanit, adaptació teatral de la famosa novel·la de Mark Haddon (The Curious Incident of the Dog in the Night-time), premi Whitbread 2003, premi Guardian, premi Commonwealth Writers, amb més de 2 milions d'exemplars venuts el primer any, i considerada una de les 5 millors novel·les juvenils pels votants de la campanya d'alfabetització de la BBC.

El protagonista és un noi de 15 anys, "un matemàtic amb alguns problemes de conducta", que s'enfronta a un misteri per resoldre. Britànic 100% sota la direcció de Julio Manrique i amb la brillant actuació de Pol López en el paper del Christopher.Al Regne Unit, l'adaptació de Simon Stephens ha guanyat 7 premis Olivier i compta amb 6 nominacions per als premis Tony.

Aquí teniu part de la banda sonora de l'adaptació britànica.I, recordeu, si encara no heu llegit la novel·la, a la Biblioteca en tenim un exemplar, i en versió original!

No hay comentarios:

Publicar un comentario