viernes, 15 de noviembre de 2013

Agraïments
Agraïments a les persones que ens van endinsar en l'apassionant món de la lecturaAlfonso Domínguez García de 1r C: 


Vaig arribar a conèixer el món de la lectura a través del meu pare i de la meva mare.
Recordo que algunes nits el meu pare i la meva mare em llegien contes quan jo
era molt petit.
M' agradava perquè a les nits no podia dormir em feia molta por la foscor,
la mare i el pare em tranquil.litzaven amb la lectura.
Els agraeixo l' interés que van despertar en mi pels llibres.

Natalia Muñoz Belmonte 1rC

La persona que em va introduïr al món de la lectura va ser la meva àvia, m'explicava els
contes amb tanta gràcia, que fins i tot a mi en van entrar ganes de llegir. Gràcies àvia, per dedicar tots aquells moments a contar-me  contes.

T'estimo.

David Agulló 1rC
Agraïments a la persona que em va introduir al món de la lectura


Vull agrair al meu avi, que sempre llegia al menjador i a la meva habitació. Però el millor lloc on em llegia era a Can Mercader, a les cinc de la tarda al sortir de l ́escola, el llibre dels “ Tres porquets”, que era el meu llibre favorit.
GRÀCIES AVI.
Mar Vílchez 1rC

Agraeixo als meus pares per haver-me introduit al món de la lectura quan cada nit em llegien un conte fins que m’adormia. Fins que un dia vaig començar a llegir i vaig descobrir que m’encanta. Moltes gràcies papes!!!! 
L'Àlex Fraile de 1rA 
La persona que em va introduir a la lectura va ser la meva àvia que quan anava a dormir a casa seva per adormir-me sempre m’explicava un conte, recordo sobre tot  els de la “CAPUTXETA VERMELLA”  i les “SET CABRETES”, m’agradava molt i per això n’estic molt agraït  a la meva àvia.David Piqueras de 1r 

De petit a mi em llegia el meu pare, ell sempre estava llegint i fins i tot ell demanava pel seu aniversari llibres i més  llibres per no avorrir-se mai. Ell sempre em deia que llegís, i jo no li feia cas, fins que pel meu aniversari em va comprar (a part dels regals) un llibre molt i molt gran (per a  mi, jo tenia 6 anys) jo era molt fantasiòs i com era d’aventures i de misteri m’ho vaig llegir sencer. La veritat és que li he de donar les gràcies al meu pare.Martí Llorach 1rA

No recordo massa bé qui em va introduir al món de la lectura però jo diria que va ser el meu germà gran que va portar a casa un llibre i per curiositat quan se'n va anar el vaig començar a fullejar i a fullejar encara que no entengués ni la meitat de les paraules però amb les imatges ja m’espavilava i després li vaig dir a la meva mare que me’l llegís.
Anna Garcia 1r
La persona que em va introduir al món de la lectura va ser la meva professora de P-3. Ella ens llegia contes a
tots els nens i nenes de la classe i, de tant en tant, els representàvem disfressats dels personatges. Solíem representar "La Caputxeta Vermella". També ens donava llibres amb dibuixos i nosaltres havíem d'explicar la història com a nosaltres ens semblava que era. Era molt divertit!


Sònia Loren 1r 
AGRAÏMENTS ALA PERSONA
QUE HEM VA INTRODUIR AL
MÓN DE LA LECTURA

Qui em va introduir al món de la lectura va ser el meu germà que es diu Sergio.
Quan jo anava a P-4, a ell li estaven ensenyant a llegir. Com li deien que havia de practicar que calia llegir en públic...Llavors ell practicava amb mi i m'explicava els contes que llegia quasi bé 3 vegades al día perqué li agradava llegir i que jo l'escoltés.

GRÀCIES PER HAVER-ME INTRODUÏ EN EL MÓN DE LA LECTURA! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario